- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Poulet aux noix de cajou
Poulet aux noix de cajou
- Totale tijd 28min
- 5min
Voorbereidingstijd - 23min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (5)
Cookeo Touch Pro CE943410 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd - Ingebouwde keukenweegschaal Cookeo Touch Wifi CE902800 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Wifi CE912411 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Wifi CE902800 Multicooker Cookeo Touch Wifi CE902800 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd
Ingrediënten
8 personnes
900 g Escalopes de poulet
200 g Noix de cajou
1 càs D’ail moulu
2 càs De sauce yakitari ou 4 de sauce soja
2 càs De cassonade
2 càs De maïzena
2 càs D’huile d’olive
1 cube de bouillon
1/2 oignon
250 ml D’eau
Bereiding
Stap 1 /5
Couper vos escalopes en lamelle et émincé l’oignon
Stap 2 /5
Faire revenir le poulet, l’oignon et l’ail dans l’huile
Stap 3 /5
Ajouter le sucre et les noix de cajou
Stap 4 /5
Ajouter le cube de vollaile avec l’eau, la sauce yakitari ou soja bien mélangé avant la fermeture du couvercle
Stap 5 /5
Ajouter la maïzena et bien mélangé. Dès que le jus s’épaissit vous pouvez servir c’est prêt








