- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Pois chiches au chou épicé
Pois chiches au chou épicé
- Totale tijd 29min
- 15min
Voorbereidingstijd - 14min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (24)
Cookeo Infinity CE9828F0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 20 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Infinity CE97GUF0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 17 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Wifi 10-in-1 CE96G310 Intelligente hogedruk multicooker - 10 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Wifi 9-in-1 CE952110 Intelligente hogedruk multicooker - 9 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Ontdek het volledige gamma Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
4 personnes
180 g Pois chiches secs trempés 12h
200 g Feuilles de chou vert lavées et émincées
2 Pomme(s) granny bio, lavée(s) et coupée(s) en dés
2 Citron(s) vert(s) non traité(s) (zeste et jus)
8 càs Crème de coco
0.66 càc Gingembre frais pelé et haché finement
0.66 càc Pâte de wasabi
2 càs Graines de sésame
55 cl Eau (ou de bouillon)
Sel, poivre
Bereiding
Stap 1 /5
Préparer les ingrédients.
Stap 2 /5
Hacher le gingembre.
Stap 3 /5
Placer les pois chiches, le chou, le gingembre, la pâte de wasabi et l'eau dans la cuve. Saler et poivrer. Mélanger.
Stap 4 /5
Cuisson sous pression.
Stap 5 /5
Egoutter. Laisser refroidir. Ajouter les autres ingrédients et bien mélanger.






