- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Poireaux à la béchamel
Poireaux à la béchamel
- Totale tijd 28min
- 15min
Voorbereidingstijd - 8min
Gaartijd - 5min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (25)
Cookeo Wifi 9-in-1 CE952110 Intelligente hogedruk multicooker - 9 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Pro CE943410 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd - Ingebouwde keukenweegschaal Cookeo Infinity CE9828F0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 20 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Infinity CE97GUF0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 17 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Ontdek het volledige gamma Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
3 personnes
3 poireaux
3 tranche de jambon blanc
1 brique de béchamel
1 pincée de sel
1 pincée de poivre
200 ml d'eau
1 sachet de gruyère
Accessoires
Panier Vapeur Extra Crisp
Bereiding
Stap 1 /6
Découper les poireaux pour récupérer le blanc
Stap 2 /6
Mettre les poireaux dans le panier vapeur et ajouter les 200 ml d'eau dans la cuve du cookeo pour faire cuire sous pression 4 min
Stap 3 /6
À la fin de la cuisson, réserver les poireaux, vider et sécher la cuve
Stap 4 /6
Assaisonner avec sel et poivre et enrouler chaque poireau d'une tranche de jambon blanc. Puis positionnez les dans la cuve
Stap 5 /6
Ajouter la béchamel le et saupoudrez avec le gruyère
Stap 6 /6
Installer l'extra crisp afin de faire dorer en mode grille pendant 10 min







