- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Pâtes et poulet crémeux aux champignons et au parmesan
Pâtes et poulet crémeux aux champignons et au parmesan
- Totale tijd 20min
- 5min
Voorbereidingstijd - 15min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (17)
Cookeo Touch Pro CE943410 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd - Ingebouwde keukenweegschaal Cookeo Touch Wifi CE902800 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo+ Connect Black CE855800 COOKEO 6L CONNECT Ontdek het volledige gamma Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
4 personnes
400 g Pâtes
4 Escalopes de poulet
1 Oignon
10 Champignons
200 ml Crème fraîche épaisse
1 càc Beurre
Parmesan
Sel, poivre
Bereiding
Stap 1 /6
Cuire les pâtes en amont et réserver
Stap 2 /6
Laver, éplucher et émincer les champignons Éplucher et émincer l'oignon Couper les escalopes en dés
Stap 3 /6
En mode dorer, faire fondre le beurre et ajouter l'oignon et le poulet Mélanger sans avoir de coloration Saler et poivrer
Stap 4 /6
Ajouter les champignons et toujours bien mélanger
Stap 5 /6
Ajouter la crème fraîche et laisser mijoter quelques minutes
Stap 6 /6
Servir sur les pâtes et parsemer de parmesan







