- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Pâte à la tunisienne
Pâte à la tunisienne
- Totale tijd 20min
- 10min
Voorbereidingstijd - 10min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (18)
Cookeo Touch Pro CE943410 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd - Ingebouwde keukenweegschaal Cookeo Touch Wifi CE902800 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo+ Connect CE857800 Multicooker COOKEO 6L CONNECT Ontdek het volledige gamma Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
4 personnes
500 g Pâte au choix
1 l D’eau
1 Oignon
1 Kubor
1 Cube de bœuf
1 Poivron
400 D’agneau
2 Cuillère à soupe de concentré de tomates
0.5 càc D’Herbe de Provence
0.5 càc Paprika
0.5 càc Curcuma
1 càc Gingembre
2 càs D’huile d’olive
30 g Beurre
Bereiding
Stap 1 /4
Mettre l’oignon, le poivron et l’agneau coupé en petite morceau en mode dorer avec le beurre pendant 5 minutes.
Stap 2 /4
Mettre les épices et le concentré de tomate et bien bien mélanger
Stap 3 /4
Mettre l’huile d’olive et bien mélanger
Stap 4 /4
Mettre les pâtes, le litre d’eau et 10-15 minutes en mijotage enfermant bien le couvercle (pas verrouillé)







