- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Palombe au vin blanc et olives
Palombe au vin blanc et olives
- Totale tijd 40min
- 10min
Voorbereidingstijd - 30min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (24)
Cookeo Wifi 9-in-1 CE952110 Intelligente hogedruk multicooker - 9 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Pro CE943410 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd - Ingebouwde keukenweegschaal Cookeo Infinity CE9828F0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 20 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Infinity CE97GUF0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 17 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Ontdek het volledige gamma Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
2 personnes
2 Palombes
20 cl Vin blanc de cuisine
1 Paquet de lardons
4 Oignons (moyens)
1 Tête d'ail
1 Petit bouquet de persil
2 Petites branches de thym
3 càc Fond de volailles
5 càs Olives
Bereiding
Stap 1 /4
Faire dorer les palombes sur toutes les faces avec un fond d huile olive pendant 10 bonnes minutes. Puis les réserver dans un plat
Stap 2 /4
Au mode dorer, Faire revenir les lardons, ail, oignons, olives, persil et thym pendant environ 10 min (l eau des lardons doit être évaporée)
Stap 3 /4
Dans un bol verser le vin blanc et ajouter le fond de volailles, bien mélanger. Puis déglacer votre préparation
Stap 4 /4
Remettre les palombes et lancer 20 min en mode sous-pression. A servir avec des haricots verts, un délice !







