- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Pain de saint Jacques et surimi
Pain de saint Jacques et surimi
- Totale tijd 35min
- 5min
Voorbereidingstijd - 30min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (25)
Cookeo Wifi 9-in-1 CE952110 Intelligente hogedruk multicooker - 9 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Pro CE943410 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd - Ingebouwde keukenweegschaal Cookeo Infinity CE9828F0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 20 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Infinity CE97GUF0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 17 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Ontdek het volledige gamma Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
6 personnes
200 g St jacques
5 Œufs
3 bâtonnet Surimi
1 Tomate
1 pincée Poivre
3 càs Creme fraiche
1 pincée Sel
1 pincée Piment
1 pincée Persil
200 g Gruyère râpé
Bereiding
Stap 1 /5
Couper en morceaux le surimi assez fin ainsi que les saints jacques. Couper la tomate en morceau
Stap 2 /5
Dans le saladier mettre ☆ Les oeufs ☆ les épices Battre le tout.
Stap 3 /5
Ajouter ☆ Les st jacques ☆ Les 3 bâtonnets de surimi ☆ La tomate ☆ Le gruyère râpé ☆ La crème fraiche
Stap 4 /5
Melanger le tout et verser dans 1 moule de 18cm
Stap 5 /5
Mettre 200ml d'eau au fond de la cuve et cuire sous pression 30min Avec 1 papier film dessus






