- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Osso buco et patate douce
Osso buco et patate douce
- Totale tijd 50min
- 20min
Voorbereidingstijd - 30min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (24)
Cookeo Wifi 9-in-1 CE952110 Intelligente hogedruk multicooker - 9 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Pro CE943410 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd - Ingebouwde keukenweegschaal Cookeo Infinity CE9828F0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 20 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Infinity CE97GUF0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 17 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Ontdek het volledige gamma Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
4 personnes
3 càs Huile d'olive
4 tranche Jarret de veau
2 Oignons émincés
3 gousse Ail hachées
2 Carottes coupées en tronçons
2 branche Céleri coupées en tronçons
10 cl Vin blanc sec
600 g Tomates pelées en boîte
2 unité Bouquets garnis
2 càs Épices italiennes en poudre
2 càs Concentré de tomate
1 Orange non traitée (zestes et jus)
2 Patates douces épluchées, entières
4 cl Lait chaud
Sel, poivre
Bereiding
Stap 1 /6
Préparer les ingrédients.
Stap 2 /6
Verser l’huile dans la cuve. Faire dorer la viande sur les deux côtés pendant 5 min.
Stap 3 /6
Ajouter tous les ingrédients sauf la patate douce et le lait.
Stap 4 /6
Déposer la patate douce sur la grille, en position haute, sur la viande.
Stap 5 /6
Cuisson sous pression
Stap 6 /6
Écraser la purée de patate douce avec le lait et assaisonner. Servir chaud.