- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Ossobuco met zoete aardappel
Ossobuco met zoete aardappel
- Totale tijd 50min
- 20min
Voorbereidingstijd - 30min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Ingrediënten
4 personen
3 el Olijfolie
4 sneetje Kalfsschenkel
2 Fijngehakte ui
3 teentje Fijngehakte knoflook
2 Wortelen, in stukjes gesneden
2 stengel In stukjes gesneden selderij
10 cl Droge witte wijn
600 g Gepelde tomaten uit blik
2 eenheid Bouquets garnis
2 el Italiaans kruidenpoeder
2 el Tomatenpuree
1 Biologische sinaasappel (schil en sap)
2 Hele zoete aardappelen, geschild (ca. 700 g)
4 cl Warme melk
Zout, peper
Bereiding
Stap 1 /6
Maak de ingrediënten klaar.
Stap 2 /6
Giet de olijfolie in de kom. Bak het vlees aan beide kanten 5 minuten.
Stap 3 /6
Voeg alle ingrediënten toe behalve de zoete aardappel en de melk.
Stap 4 /6
Leg de zoete aardappel in de hoogste positie de grill, boven de quinoa.
Stap 5 /6
Laat de bereiding snelkoken
Stap 6 /6
Pureer de zoete aardappel met de melk en breng op smaak. Dien warm op.
Waarom twee pakjes?
Je producten kunnen vanuit twee verschillende magazijnen worden verzonden:
Verzonden door Moulinex Shop
Verzonden door Moulinex Accessoires
Het is niet mogelijk om artikelen uit twee verschillende magazijnen in één pakket te combineren.
