- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Moules épicées au chorizo
Moules épicées au chorizo
- Totale tijd 2u 40min
- 2u 30min
Voorbereidingstijd - 10min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (26)
Cookeo Wifi 9-in-1 CE952110 Intelligente hogedruk multicooker - 9 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Pro CE943410 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd - Ingebouwde keukenweegschaal Cookeo Infinity CE9828F0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 20 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Infinity CE97GUF0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 17 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Ontdek het volledige gamma Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
4 personnes
1 kg Moules
40 cl Vin blanc cuisine
200 g Chorizo fort
2 pincée D'epices orientales Ducros
2 càs De crème fraîche
1 pincée Paprika
2 Oignons
1 Bouquet garni
Bereiding
Stap 1 /5
Émincer les oignons et le chorizo
Stap 2 /5
Mettre en mode dorer les oignons et chorizo sans matière grasse car le chorizo se dégraissé
Stap 3 /5
Ajouter les moules dans la cuve, le bouquet garni et le vin blanc de cuisine Saler et poivrer
Stap 4 /5
Fermer le couvercle et passer en mode cuisson sous pression 6 minutes.
Stap 5 /5
En fin de cuisson, filtrer le jus et y ajouter la crème fraîche et les épices orientales ainsi que le paprika, les condiments donneront de la puissance au jus et au plat






