- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Moules à la moutarde
Moules à la moutarde
- Totale tijd 10min
- 5min
Voorbereidingstijd - 5min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (24)
Cookeo Infinity CE9828F0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 20 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Infinity CE97GUF0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 17 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Wifi 10-in-1 CE96X8F0 Intelligente hogedruk multicooker - 14 programma's + Extra Crisp - air fryer accessoire Cookeo Wifi 9-in-1 CE952110 Intelligente hogedruk multicooker - 9 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Ontdek het volledige gamma Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
2 personnes
1 barquette Moules soit 1kg400
2 Échalotes hachées
15 g Beurre
100 ml Vin blanc
20 cl Crème liquide
2 càs Moutarde forte
1 càs Moutarde à l'ancienne
1 sachet Safran riz d'or
4 pincée Persil
Bereiding
Stap 1 /9
En mode doré j'ai fait revenir 2 échalotes hachées dans un peu de beurre
Stap 2 /9
puis ajouté 100ml de vin blanc et les moules
Stap 3 /9
Mettre en cuisson sous pression ou cuisson rapide pour 3mn.
Stap 4 /9
enlever les moules
Stap 5 /9
Filtrer le jus
Stap 6 /9
Remettre le mode doré et ajouter le jus filtré, la crème, les moutardes et le safran. Bien remuer
Stap 7 /9
Remettre les moules dans la cuve
Stap 8 /9
Mettre en maintien au chaud 2mn
Stap 9 /9
une fois servi parsemer de persil







