- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Morbiflette à la vitelotte
Morbiflette à la vitelotte
- Totale tijd 28min
- 20min
Voorbereidingstijd - 8min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (25)
Cookeo Wifi 9-in-1 CE952110 Intelligente hogedruk multicooker - 9 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Pro CE943410 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd - Ingebouwde keukenweegschaal Cookeo Infinity CE9828F0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 20 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Infinity CE97GUF0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 17 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Ontdek het volledige gamma Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
2 personnes
400 g Pommes de terre vitelotte, en morceaux
100 g Lard coupé en gros morceaux
70 g Oignon pelé et émincé
15 cl Crème liquide
125 g Morbier taillé en lamelles
10 cl Vin rouge
2 feuille Feuille de Laurier
1 gousse Ail pelée et dégermée
1 càs Huile végétale
Bereiding
Stap 1 /8
Préparer les ingrédients.
Stap 2 /8
Hacher l'ail
Stap 3 /8
Hacher l'oignon
Stap 4 /8
Verser l'huile dans la cuve.
Stap 5 /8
Colorer le lard, l'ail et l'oignon.
Stap 6 /8
Ajouter les pommes de terre, le laurier, la crème et le vin. Saler, poivrer et mélanger.
Stap 7 /8
Cuisson sous pression
Stap 8 /8
Ajouter le Morbier. Garder au chaud 5 min ou verser dans un plat et gratiner au four.