- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Mon porc au Karamel
Mon porc au Karamel
- Totale tijd 45min
- 10min
Voorbereidingstijd - 35min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (6)
Cookeo Touch Pro CE943410 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd - Ingebouwde keukenweegschaal Cookeo Touch Wifi CE902800 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Wifi CE912411 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Wifi CE902800 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Ontdek het volledige gamma Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
6 personnes
1200 g échine de porc
2 oignons
2 càs maïzena
4 càs soja salé
4 càs soja sucré
4 càs sauce nuoc mâm
3 càs miel
3 càs sucre
300 ml eau
1 càs huile d'olive
Bereiding
Stap 1 /5
Emincer les oignons et couper la viande en dés
Stap 2 /5
Dans un bol mélanger le soja sucré, le soja salé, le nuoc mâm et le miel. Faire mariner la viande une demie heure dans ce mélange.
Stap 3 /5
Mettre l'huile d'olive dans la cuve et faire revenir les oignons en ajoutant le sucre
Stap 4 /5
Ajouter la viande et faire rissoler 3 minutes
Stap 5 /5
Délayer la maïzena dans l'eau et verser dans la cuve, mélanger le tout et mettre sous pression 30 minutes.








