- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Moelleux au chocolat fondant (Extra Crisp + moule 18 cm)
Moelleux au chocolat fondant (Extra Crisp + moule 18 cm)
- Totale tijd 36min
- 5min
Voorbereidingstijd - 31min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (5)
Cookeo Touch Pro CE943410 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd - Ingebouwde keukenweegschaal Cookeo Touch Wifi CE902800 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Wifi CE912411 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Wifi CE902800 Multicooker Cookeo Touch Wifi CE902800 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd
Ingrediënten
6 personnes
200 g chocolat
100 g beurre
3 œufs
80 g sucre semoule
50 g farine
Accessoires
Moule à gâteau Extra Crisp
Bereiding
Stap 1 /5
Sur feu doux, faire fondre le chocolat et le beurre
Stap 2 /5
Incorporer le sucre, les œufs et la farine
Stap 3 /5
Verser dans le moule
Stap 4 /5
Placer le moule dans la cuve et mettre l’Extra Crisp au dessus du Cookeo
Stap 5 /5
Cuire le gâteau 25 à 30 mn à 180 degrés Vérifier selon le goût et remettre 5mn supplémentaires.






