- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Marbré au yaourt à l'extra crisp
Marbré au yaourt à l'extra crisp
- Totale tijd 50min
- 10min
Voorbereidingstijd - 40min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (18)
Cookeo Touch Pro CE943410 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd - Ingebouwde keukenweegschaal Cookeo Touch Wifi CE902800 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo+ Connect CE857800 Multicooker COOKEO 6L CONNECT Ontdek het volledige gamma Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
8 personnes
250 g Farine
2 Oeufs
100 g Huile
10 g Levure chimique
125 g Sucre
2 càc Chocolat en poudre
1 Yaourt
Accessoires
Extra Crisp
Bereiding
Stap 1 /2
Cette recette nécessite l'EXTRA CRISP.
Stap 2 /2
Casser les œufs, les mélanger avec le yaourt. Puis le sucre et la farine suivis de l'huile et la levure. Séparer en 2 la pâte, mettre le chocolat dans 1 des 2 bol. Verser une partie de la préparation ajouter 2 cuillères de chocolat. Verser tour à tour les 2 préparations de manière à faire des zebrures. Mettre dans le cookeo, installer l extra crisp 40 mn à 160 degrés en mode manuel.






