- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Magret de canard aux pêches
Magret de canard aux pêches
- Totale tijd 0min
- 0min
Voorbereidingstijd - 0min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (26)
Cookeo Wifi 9-in-1 CE952110 Intelligente hogedruk multicooker - 9 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Pro CE943410 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd - Ingebouwde keukenweegschaal Cookeo Infinity CE9828F0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 20 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Infinity CE97GUF0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 17 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Ontdek het volledige gamma Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
6 personnes
3 Magret(s) de canard totalement dégraissé(s), coupé(s) en 2
9 Oreillons de pêche au sirop égouttés coupés en 2
1.5 Oignon blanc pelé et émincé
3 càs Vinaigre de cidre ou balsamique
750 g Haricots blancs cuits (en conserve) égouttés, rincés
3 càs Huile d'olive
1 càc Cannelle en poudre
Sel, poivre
20 cl Bouillon de volaille
15 cl Crème liquide (option)
Bereiding
Stap 1 /6
Préparer les ingrédients
Stap 2 /6
Saler et poivrer les magrets. Verser l'huile dans la cuve.
Stap 3 /6
Colorer les magrets 1 min par face. Retirer. Ajouter oignon et vinaigre. Cuire 3 min.
Stap 4 /6
Ajouter les autres ingrédients. Remettre les magrets par dessus.
Stap 5 /6
Cuisson sous pression : 2 mins.
Stap 6 /6
Prélever les magrets et la garniture. Servir avec un peu de sauce.







