- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Magret canard sauce au poivre
Magret canard sauce au poivre
- Totale tijd 12min
- 5min
Voorbereidingstijd - 7min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (25)
Cookeo Wifi 9-in-1 CE952110 Intelligente hogedruk multicooker - 9 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Pro CE943410 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd - Ingebouwde keukenweegschaal Cookeo Infinity CE9828F0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 20 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Infinity CE97GUF0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 17 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Ontdek het volledige gamma Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
2 personnes
1 magret de canard
1 càs poivre moulu
1 càs fond de veau
30 cl crème liquide
Sel
Bereiding
Stap 1 /5
Quadriller le magret côté peau.
Stap 2 /5
En mode dorer, faire colorer le magret de chaque côté en commençant par le côté peau (environ 2 min côté peau et 1 min côté chair).
Stap 3 /5
Retirer le magret et évacuer le gras.
Stap 4 /5
Sans nettoyer la cuve, ajouter la crème liquide, incorporer le poivre ( plus ou moins 1 cas selon votre goût ), le fond de veau, le sel et mélanger afin d'obtenir un sauce homogène.
Stap 5 /5
Insérer le magret et mettre en cuisson rapide ( sous pression ) 4 min pour un magret rosé. Bon appétit !







