- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Lieu noir et riz à la tomate
Lieu noir et riz à la tomate
- Totale tijd 20min
- 10min
Voorbereidingstijd - 10min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (25)
Cookeo Wifi 9-in-1 CE952110 Intelligente hogedruk multicooker - 9 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Pro CE943410 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd - Ingebouwde keukenweegschaal Cookeo Infinity CE9828F0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 20 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Infinity CE97GUF0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 17 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Ontdek het volledige gamma Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
4 personnes
700 g Lieu noir ou cabillaud
250 g Riz
300 ml Eau
250 ml Coulis de tomate
3 Tomates
Sel
Poivre
Aromates
Bereiding
Stap 1 /4
Mélangez l’eau et le coulis de tomates.
Stap 2 /4
Découpez les tomates en morceaux.
Stap 3 /4
Découpez le lieu noir en 4 s’il n’est pas déjà en morceaux
Stap 4 /4
Mettez dans votre cuve cookeo : Le riz L’eau et coulis de tomates Les tomates Le poisson L’assaisonnement sel poivre et aromates (thym, laurier ce que vous aimez !) Mettez votre cuisson sous pression 8 a 10min







