- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Lapin relevé au poivre sauce brune
Lapin relevé au poivre sauce brune
- Totale tijd 40min
- 10min
Voorbereidingstijd - 30min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (24)
Cookeo Wifi 9-in-1 CE952110 Intelligente hogedruk multicooker - 9 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Pro CE943410 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd - Ingebouwde keukenweegschaal Cookeo Infinity CE9828F0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 20 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Infinity CE97GUF0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 17 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Ontdek het volledige gamma Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
4 personnes
1.5 kg lapin
100 ml vin rouge
500 ml sauceline
2 carottes
0.5 oignon
1 tomate
Sel, poivre, muscade, paprika
Bereiding
Stap 1 /3
En mode dorer, faire revenir les morceaux de lapin, assaisonner avec sel, poivre, muscade et paprika.
Stap 2 /3
Réserver la viande sur un plat et faire revenir les légumes tailler en morceaux. Déglacer avec le vin.
Stap 3 /3
Rajouter la viande, arroser de sauceline, mettre en cuisson sous pression pendant 30min.







