- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Jarret de boeuf patate douce manioc
Jarret de boeuf patate douce manioc
- Totale tijd 1u 20min
- 15min
Voorbereidingstijd - 1u 5min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (6)
Cookeo Touch Pro CE943410 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd - Ingebouwde keukenweegschaal Cookeo Touch Wifi CE902800 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Wifi CE912411 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Wifi CE902800 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Ontdek het volledige gamma Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
6 personnes
950 g jarret boeuf sans os
300 g Manioc
300 g Patate douce
80 cl Fond de veau
3 Feuilles de laurier
Sel poivre
2 cl Huile
240 g oignons
2 càs Fecule de maïs
Bereiding
Stap 1 /4
Faire rissoler les oignons dans l huile pendant 3min30 ajouter la viande pendant encore 7 min
Stap 2 /4
Ajouter le bouillon de fond de veau avec les feuilles de lauriers poivrer saler ci besoin
Stap 3 /4
Faite chauffer le tout sous pression 40 min
Stap 4 /4
Ajouter le manioc couper en rondelle idem pour les patates douce et le recule de maïs puis relancer. Cuire sous pression 15 minutes.








