- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Gnocchis à poêler, épinards et cancoillotte
Gnocchis à poêler, épinards et cancoillotte
- Totale tijd 15min
- 3min
Voorbereidingstijd - 12min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (18)
Cookeo Touch Pro CE943410 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd - Ingebouwde keukenweegschaal Cookeo Touch Wifi CE902800 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo+ Connect CE857800 Multicooker COOKEO 6L CONNECT Ontdek het volledige gamma Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
4 personnes
715 g Gnocchi à poêler
200 g Poitrine fumée cuit
3 càs De cancoillotte
200 ml Crème liquide
300 g Pousses d’épinards
25 g Gruyère râpé
1 pincée Sel
1 pincée Poivre
1 càc Beurre
1 Oignon
Bereiding
Stap 1 /5
Faire revenir l’oignon émincé avec le beurre
Stap 2 /5
Ajouter la poitrine fumée coupée en morceaux
Stap 3 /5
Ajouter les gnocchis et faire revenir 5 min en remuant
Stap 4 /5
Ajouter les épinards et passer en mode mijoter
Stap 5 /5
Ajouter la crème liquide, la cancoillotte, le gruyère, le sel et poivre







