- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- GNOCCHIS A LA SORRANTINA
GNOCCHIS A LA SORRANTINA
- Totale tijd 15min
- 5min
Voorbereidingstijd - 10min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (5)
Cookeo Touch Pro CE943410 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd - Ingebouwde keukenweegschaal Cookeo Touch Wifi CE902800 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Wifi CE912411 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Wifi CE902800 Multicooker Cookeo Touch Wifi CE902800 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd
Ingrediënten
4 personnes
600 g Gnocchis
3 Gousses d'ail degermées
400 g Pulpe de tomate
25 cl D'eau
1 Mozzarella
60 g Parmesan râpé
Huile d'olive
Sel et poivre
3 Feuilles de basilic
Bereiding
Stap 1 /8
Degermer 3 gousses d'ail et et les hacher très finement
Stap 2 /8
Verser 2 cuillères à soupe d'huile d'olive et faire revenir l'ail et les gnocchis 2 mn
Stap 3 /8
Ajouter 400 g de pulpe de tomates, 3 feuilles de basilic,25 cl d'eau, une pincée de sel, du poivre
Stap 4 /8
Bien mélanger le tout
Stap 5 /8
Lancer cuisson sous pression de 3 mn
Stap 6 /8
Couper en cubes la mozzarella
Stap 7 /8
Une fois la cuisson terminée, en fonction "maintien au chaud ", ajouter la mozzarella et le parmesan. Remuer pour faire fondre les fromages
Stap 8 /8
Verser dans un plat et mettre au four 200° position grill