- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Gnocchi au chorizo, épinards et tomme de Savoie
Gnocchi au chorizo, épinards et tomme de Savoie
- Totale tijd 6min
- 2min
Voorbereidingstijd - 4min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (25)
Cookeo Infinity CE9828F0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 20 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Infinity CE97GUF0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 17 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Wifi 10-in-1 CE96G310 Intelligente hogedruk multicooker - 10 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Wifi 9-in-1 CE952110 Intelligente hogedruk multicooker - 9 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Ontdek het volledige gamma Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
4 personnes
500 g Gnocchis
200 g Épinards
50 g Chorizo
1 Gousse d’ail
1 càs Crème fraîche épaisse
100 g Tomme de savoie
20 cl Eau
1 càs Huile olive
Poivre
Bereiding
Stap 1 /3
Dans la cuve en mode doré, faites revenir le chorizo coupé en cubes et l’ail émincé dans l’huile d’olive, ajoutez les épinards et faites fondre pendant 1 minute.
Stap 2 /3
Coupez le mode Dorer, ajoutez les gnocchis, 20cl d’eau, poivrez, mélangez et lancez sous pression 3 minutes.
Stap 3 /3
Ajoutez la tomme de Savoie en cubes, la cuillère de crème fraîche, mélangez et servez






