- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Fondant chocolat blanc et myrtille
Fondant chocolat blanc et myrtille
- Totale tijd 2u 20min
- 10min
Voorbereidingstijd - 10min
Gaartijd - 2u
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (25)
Cookeo Wifi 9-in-1 CE952110 Intelligente hogedruk multicooker - 9 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Pro CE943410 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd - Ingebouwde keukenweegschaal Cookeo Infinity CE9828F0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 20 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Infinity CE97GUF0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 17 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Ontdek het volledige gamma Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
4 personnes
200 g Chocolat blanc
250 g Mascarpone
2 Oeufs
40 g Farine
20 g Sucre glace
200 ml Eau
200 g Myrtilles
Accessoires
Moule à gâteau
Bereiding
Stap 1 /6
Faire fondre 200g de chocolat blanc au micro-ondes
Stap 2 /6
Mélanger chocolat blanc fondu avec mascarpone
Stap 3 /6
Rajouter 2 œufs, 40 g de farine et 20g sucre glace et mélangez la préparation
Stap 4 /6
Rajouter 200g de myrtilles ou bluets et mélangez doucement Versez la préparation dans le moule cookeo
Stap 5 /6
Mettre 200ml d'eau dans la cuve. Le panier vapeur avec le moule à gâteau dedans et cuisson sous pression 20mn
Stap 6 /6
Mettre au frais pendant 2h






