- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Fondant au chocolat et noisettes
Fondant au chocolat et noisettes
- Totale tijd 50min
- 10min
Voorbereidingstijd - 40min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (25)
Cookeo Wifi 9-in-1 CE952110 Intelligente hogedruk multicooker - 9 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Pro CE943410 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd - Ingebouwde keukenweegschaal Cookeo Infinity CE9828F0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 20 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Infinity CE97GUF0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 17 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Ontdek het volledige gamma Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
6 personnes
100 g Beurre doux
100 g Sucre
3 Oeufs
50 g Poudre d'amandes
1 Poignée de noisettes
Pralin
200 Chocolat pâtissier
Accessoires
Extra Crisp
Bereiding
Stap 1 /6
Faire fondre le chocolat et le beurre (bain marie ou micro-ondes).
Stap 2 /6
Battre les œufs et le sucre jusqu'à ce qu'ils blanchissent et deviennent mousseux.
Stap 3 /6
Ajouter le mélange beurre/chocolat au mélange oeuf/sucre. Bien mélanger.
Stap 4 /6
Ajouter la poudre d'amande. Bien mélanger. Incorporer 1 poignée de noisettes.
Stap 5 /6
Mettre la pâte dans un moule préalablement beurré. Parsemez le dessus de pralin.
Stap 6 /6
Mettez le moule dans la cuve du cookeo (éteint). Et mettez l'extra crisp dessus. Allumer à 170°C pendant 40min.






