- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Filets de cabillaud à la tapenade WW flexi points
Filets de cabillaud à la tapenade WW flexi points
- Totale tijd 23min
- 5min
Voorbereidingstijd - 18min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (24)
Cookeo Wifi 9-in-1 CE952110 Intelligente hogedruk multicooker - 9 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Pro CE943410 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd - Ingebouwde keukenweegschaal Cookeo Infinity CE9828F0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 20 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Infinity CE97GUF0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 17 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Ontdek het volledige gamma Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
2 personnes
100 g Pâtes
2 Gousses d'ail
Basilic
2 càc Huile d'olive
2 Filets de cabillaud
2 càc Tapenade
Sel, poivre
Accessoires
Panier Vapeur
Bereiding
Stap 1 /4
Faîtes cuire les pâtes dans un grand volume d'eau. Pendant ce temps, pelez, hachez finement l'ail et le basilic.
Stap 2 /4
Dans une poêle, chauffer doucement l'huile avec l'ail sans lui laisser prendre couleur. Ajoutez le basilic, réserver.
Stap 3 /4
Mettre les filets de cabillaud dans le panier à vapeur, ajoutez 250ml d'eau dans la cuve
Stap 4 /4
Tartiner chaque filet de tapenade, égouttez les pâtes, les arroser d'huile à l'ail au basilic, salez poivrez. Servir avec le cabillaud.







