- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Escalopes de poulet marinées au curry et chorizo
Escalopes de poulet marinées au curry et chorizo
- Totale tijd 15min
- 5min
Voorbereidingstijd - 10min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (24)
Cookeo Wifi 9-in-1 CE952110 Intelligente hogedruk multicooker - 9 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Pro CE943410 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd - Ingebouwde keukenweegschaal Cookeo Infinity CE9828F0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 20 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Infinity CE97GUF0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 17 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Ontdek het volledige gamma Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
6 personnes
1 kg Blanc de poulet à l'indienne
120 g Carottes
100 g Champignons
100 g Chorizo
1 càc Fond de volaille
25 cl Crème fraîche épaisse
Bereiding
Stap 1 /4
En mode dorer,mettre les blancs de poulet avec les carottes en rondelles,les champignons et le chorizo.
Stap 2 /4
Mettre un cuillère de fond de volaille.Remuer. Recouvrir d'eau.
Stap 3 /4
Mettre 10 minutes sous pression. Si en fin de cuisson il reste de l'eau dans la cuve la vider.
Stap 4 /4
Rajouter la crème fraîche et bien remuer.







