- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Escalopes de poulet à la crème
Escalopes de poulet à la crème
- Totale tijd 20min
- 10min
Voorbereidingstijd - 10min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (17)
Cookeo Touch Pro CE943410 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd - Ingebouwde keukenweegschaal Cookeo Touch Wifi CE902800 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd COOKEO+ CONNECT 6 L CE857800 COOKEO 6L CONNECT Ontdek het volledige gamma Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
4 personnes
4 Escalopes de poulet
1 Oignon
4 Petits champignons frais
1 Bouillon de volaille
400 g Crème fraîche épaisse
Sel
Poivre
2 càs Huile
Bereiding
Stap 1 /5
Coupez les champignons en tranches , coupez l’oignon en petits dés
Stap 2 /5
Mettre le cookeo en mode dorer , mettez les deux cuillères à soupes d’huile et la viande cuire pendant 5 min
Stap 3 /5
Ajoutez l’oignon émincé et les champignons coupés, faire revenir 2 minutes
Stap 4 /5
Ajoutez la crème , sel , poivre et le bouillon de volaille remuez et laissez cuire 1 minute
Stap 5 /5
Mettre le cookeo sur mijoté pendant 3 minutes







