- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Escalopes de dinde à la crème
Escalopes de dinde à la crème
- Totale tijd 4min
- 2min
Voorbereidingstijd - 2min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (24)
Cookeo Infinity CE9828F0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 20 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Infinity CE97GUF0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 17 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Wifi 10-in-1 CE96X8F0 Intelligente hogedruk multicooker - 14 programma's + Extra Crisp - air fryer accessoire Cookeo Wifi 9-in-1 CE952110 Intelligente hogedruk multicooker - 9 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Ontdek het volledige gamma Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
2 personnes
250 g Escalope de dinde
20 cl Crème soja (ou crème fraîche)
300 g Champignons
1 Oignon
1 pincée Sel
1 pincée Poivre
2 pincée Ciboulette
2 càs Huile d'olive
Bereiding
Stap 1 /4
Émincez l'oignon et les champignons, coupez les escalopes en dès.
Stap 2 /4
En mode doré, faites revenir l'oignon dans l'huile d'olive pendant 3 minutes, puis ajoutez les champignons puis faites revenir 2 minutes de plus, puis rajoutez les escalopes de dinde pendant 1 minute. Salez, poivrez.
Stap 3 /4
Mettre en cuisson sous pression pendant 3 minutes puis ajoutez la crème.
Stap 4 /4
mettre en mode dorer 1 ou 2 minutes en remuant pour chauffer la crème sans la faire bouillir. Au moment de servir ajoutez 1 pincée de ciboulette. Bon appétit !







