- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Épinards à la crème & knacki
Épinards à la crème & knacki
- Totale tijd 22min
- 20min
Voorbereidingstijd - 2min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (25)
Cookeo Infinity CE9828F0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 20 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Infinity CE97GUF0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 17 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Wifi 10-in-1 CE96G310 Intelligente hogedruk multicooker - 10 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Wifi 9-in-1 CE952110 Intelligente hogedruk multicooker - 9 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Ontdek het volledige gamma Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
2 personnes
200 g Epinards frais, lavés et grossièrement hachés
2 Echalotes pelées et émincées
200 g Knacki® taillées en tronçons de 2 cm environ
1 Gousses d'ail pelées, dégermées et hachées
1 noix Beurre
12 cl Crème liquide
Noix de muscade
Sel, poivre
1 Sucrines (option) lavées et coupées en 4
0.3 càc Curry (option pour adultes)
Bereiding
Stap 1 /8
Préparer les ingrédients.
Stap 2 /8
Peler et émincer finement les échalotes.
Stap 3 /8
Peler, dégermer et hacher la gousse d'ail.
Stap 4 /8
Placer le beurre et les échalotes dans la cuve.
Stap 5 /8
Une fois compotées, ajouter les knacki®, l'ail puis les épinards en plusieurs fois. Bien mélanger à chaque fois.
Stap 6 /8
Ajouter les sucrines et verser la crème. Assaisonner.
Stap 7 /8
Cuisson sous pression.
Stap 8 /8
Servir.






