- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Épaule d'agneau au miel et thym
Épaule d'agneau au miel et thym
- Totale tijd 43min
- 10min
Voorbereidingstijd - 33min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (24)
Cookeo Wifi 9-in-1 CE952110 Intelligente hogedruk multicooker - 9 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Pro CE943410 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd - Ingebouwde keukenweegschaal Cookeo Infinity CE9828F0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 20 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Infinity CE97GUF0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 17 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Ontdek het volledige gamma Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
4 personnes
1 Épaule d'agneau de 1,2kg
1 Oignon
3 Gousses d'ail
2 C à c de thym
3 C à s de miel liquide
2 C à c de fond de veau
15 Cl de vin blanc
10 Cl d'eau
Sel poivre
Huile d'olive
Bereiding
Stap 1 /5
En mode doré faire colorer l'épaule des 2 côtés (8 mn environ)
Stap 2 /5
Émincer l'oignon, degermer les gousses d'ail et les écraser
Stap 3 /5
Retirer l'épaule et mettre l'oignon et l'ail à la place badigeonner l'épaule de miel et de thym
Stap 4 /5
Remettre l'épaule sur les oignons et l'ail ajouter le fond de veau , le vin blanc et l'eau saler et poivrer si besoin
Stap 5 /5
Mettre en mode sous pression 25 mn







