- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Endives braisées lardons champignons
Endives braisées lardons champignons
- Totale tijd 20min
- 5min
Voorbereidingstijd - 15min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (25)
Cookeo Wifi 9-in-1 CE952110 Intelligente hogedruk multicooker - 9 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Pro CE943410 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd - Ingebouwde keukenweegschaal Cookeo Infinity CE9828F0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 20 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Infinity CE97GUF0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 17 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Ontdek het volledige gamma Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
4 personnes
1 kg Endives
150 g Lardons
250 g Champignons crus
5 cl Eau
1 càs Sucre
1 Branche de thym
1 pincée Sel et poivre
Bereiding
Stap 1 /4
Préparez les endives enlevez les feuilles abîmées les lavez et enlevez un cône à l'intérieur de la base avec un petit couteau.
Stap 2 /4
Insérez la cuve dans le cookeo. En mode manuel fonction dorer faire fondre les lardons avec les champignons puis ajoutez les endives. Dorez 3 minutes jusqu'à légère coloration des endives.
Stap 3 /4
Ajoutez l'eau et le thym. Salez et poivrez et fermez la cuve. Cuisson sous pression pendant 10 minutes.
Stap 4 /4
A la fin de la cuisson videz l'eau de la cuve et repassez en mode dorer en saupoudrant les endives de sucre et faire caraméliser 2 minutes. Servez les endives bien dorées.






