- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Encornets à la provençale
Encornets à la provençale
- Totale tijd 42min
- 18min
Voorbereidingstijd - 24min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (6)
Cookeo Touch Pro CE943410 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd - Ingebouwde keukenweegschaal Cookeo Touch Wifi CE902800 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Wifi CE912411 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Wifi CE902800 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Ontdek het volledige gamma Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
4 personnes
300 g Tomates
75 g Oignons rouges
300 g Poivrons rouges et jaunes
300 g Courgettes
350 g Anneaux d’encornets surgelés
15 cl D’eau
1 Kub or
Poivre
Persillade
1 càs Herbes de provence
Bereiding
Stap 1 /5
découper les tomates et oignons en dés
Stap 2 /5
Les mettre dans le cookeo avec une cuillère à soupe d’huile d’olive. Lancer le préchauffée du rissolage doux
Stap 3 /5
Couper les courgettes et poivrons en cubes. Les incorporer dans le cookeo avec l’eau
Stap 4 /5
Émietter le kub or au dessus les légumes, rajouter les herbes de Provence , le poivre et la persillade. Remuer le tout
Stap 5 /5
Rajouter les encornets, remuer le tout. Passer en cuisson sous pression express, pour 7 mins








