- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Effiloché de poulet aux épices
Effiloché de poulet aux épices
- Totale tijd 26min
- 1min
Voorbereidingstijd - 25min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (25)
Cookeo Wifi 9-in-1 CE952110 Intelligente hogedruk multicooker - 9 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Pro CE943410 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd - Ingebouwde keukenweegschaal Cookeo Infinity CE9828F0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 20 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Infinity CE97GUF0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 17 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Ontdek het volledige gamma Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
4 personnes
600 g Escalopes de poulet
100 ml d’Eau
1 càs Ail en poudre
3 càs Paprika
2 càs Origan
2 càs Épices volaille (Ducros)
1 Cube de bouillon de volaille
1 pincée De sel
2 càs Concentré de tomate
Bereiding
Stap 1 /5
Verser dans la cuve : l’eau, toutes les épices, le concentré de tomate, mélanger, puis mettre les escalopes de poulet et bien mélanger pour les recouvrir de la sauce
Stap 2 /5
Cuire sous pression pendant 25 minutes
Stap 3 /5
Récupérer le poulet avec un écumoire, le placer dans un plat, l’effilocher à la fourchette
Stap 4 /5
Verser la sauce du cookeo sur le poulet (à doser comme vous voulez)
Stap 5 /5
Bon appétit 😋







