- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Effiloché de porc à la bière
Effiloché de porc à la bière
- Totale tijd 1u 10min
- 5min
Voorbereidingstijd - 1u 5min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (25)
Cookeo Wifi 9-in-1 CE952110 Intelligente hogedruk multicooker - 9 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Pro CE943410 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd - Ingebouwde keukenweegschaal Cookeo Infinity CE9828F0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 20 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Infinity CE97GUF0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 17 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Ontdek het volledige gamma Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
4 personnes
800 g Echine de porc
4 càs Sauce barbecue
1 càs Moutarde
1 càs Miel
25 cl Bière brune
Sel
Poivre
Herbes de Provence
Bereiding
Stap 1 /5
Placer votre échine de porc coupée en petits morceaux dans la cuve
Stap 2 /5
Rajouter la bière puis mélanger en mode dorage
Stap 3 /5
Rajouter la sauce barbecue, la moutarde, le miel, les épices puis mélanger. Rallonger la sauce avec de l'eau pour recouvrir entièrement la viande et lancer la cuisson sous-pression
Stap 4 /5
A la fin des 30 minutes, mélanger et relancer une nouvelle cuisson sous-pression
Stap 5 /5
Servir avec de la purée ou des pâtes Bon appétit







