- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Dos de cabillaud au lait de coco et chou fleur
Dos de cabillaud au lait de coco et chou fleur
- Totale tijd 25min
- 15min
Voorbereidingstijd - 10min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (24)
Cookeo Wifi 9-in-1 CE952110 Intelligente hogedruk multicooker - 9 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Pro CE943410 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd - Ingebouwde keukenweegschaal Cookeo Infinity CE9828F0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 20 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Infinity CE97GUF0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 17 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Ontdek het volledige gamma Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
4 personnes
1 Chou fleur
4 Dos de cabillaud
1 Gingembre frais
2 Échalotes
Curcuma
2 Gousses d’ail
1 Citron vert
200 ml Lait de coco
1 Verre d’eau
Persil
Bereiding
Stap 1 /3
En mode dorer faire revenir les échalotes, le gingembre frais et le curcuma. Rajoutez le chou fleur en sommités et poursuivre en mode dorer pendant 2 mn
Stap 2 /3
Rajoutez le lait de coco, le jus du citron vert, le verre d’eau et l’ail. Mettre sous pression 8mn.
Stap 3 /3
Rajoutez ensuite les dos de cabillaud et prolongez la cuisson 2mn. Garnir de persil frais







