- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Dos de cabillaud à la sauce tomate
Dos de cabillaud à la sauce tomate
- Totale tijd 13min
- 5min
Voorbereidingstijd - 8min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (24)
Cookeo Wifi 9-in-1 CE952110 Intelligente hogedruk multicooker - 9 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Pro CE943410 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd - Ingebouwde keukenweegschaal Cookeo Infinity CE9828F0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 20 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Infinity CE97GUF0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 17 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Ontdek het volledige gamma Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
4 personnes
4 Dos de cabillaud
1 Échalote
1 Ail
1 Oignon
25 cl De crème liquide
25 cl De sauce tomate
Bereiding
Stap 1 /3
Émincez l'ail, l'oignon, l'echalote
Stap 2 /3
Mettre le mode doré , mettre l'ail, l'echalote et l'oignon dans la cuve. Ajouter le poisson. Faire revenir 3 munutes
Stap 3 /3
Ajouter la crème et la sauce tomate . Mettre cuisson sous pression 8 minutes






