- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Dinde à la moutarde, petits pois et champignons
Dinde à la moutarde, petits pois et champignons
- Totale tijd 37min
- 10min
Voorbereidingstijd - 27min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (25)
Cookeo Wifi 9-in-1 CE952110 Intelligente hogedruk multicooker - 9 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Pro CE943410 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd - Ingebouwde keukenweegschaal Cookeo Infinity CE9828F0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 20 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Infinity CE97GUF0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 17 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Ontdek het volledige gamma Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
2 personnes
150 g Boulgour
1 càs Huile
2 Escalope de dinde
200 ml Crème fraîche
2 càs Moutarde
80 g Petits pois
10 Champignons de Paris
Bereiding
Stap 1 /3
Sélectionnez le mode manuel du cookeo, puis cuisson rapide. Versez le boulgour dans la cuve et couvrez d'eau à hauteur. Faites cuire 7 minutes et réservez au chaud
Stap 2 /3
Laver la cuve. Sélectionnez le mode manuel, puis dorer. Laissez préchauffer avec le filet d'huile d'olive et ajoutez les escalopes. Faites-les dorer 5 minutes en les retournant à mi-cuisson.
Stap 3 /3
Ajoutez la crème fraîche, la moutarde, les petits pois et les champignons coupes en quatre. Salez poivre. Passez en mode cuisson rapide pour 5 minutes. Servez avec le boulgour.






