- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Curry vert poulet haricots
Curry vert poulet haricots
- Totale tijd 30min
- 10min
Voorbereidingstijd - 20min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (18)
Cookeo Touch Pro CE943410 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd - Ingebouwde keukenweegschaal Cookeo Touch Wifi CE902800 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo+ Connect CE857800 Multicooker COOKEO 6L CONNECT Ontdek het volledige gamma Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
4 personnes
4 Filets de poulet
2 Oignons
1 Courgette
1 Boîte de haricots verts
1 càs Huile de sésame
1 càs Huile d'olive
2 càs Gingembre
1 càs Curcuma
1 càc Pâte de curry vert
1 càs Épices massales
1 Bouillon de poulet
1 Verre d'eau
20 cl Crème liquide
1 càc Maïzena
Bereiding
Stap 1 /7
Émincer les oignons et couper le poulet en morceaux
Stap 2 /7
Ajouter l'huile, le poulet et les oignons et dorer 5 min
Stap 3 /7
Pendant ce temps, couper la courgette en lamelles
Stap 4 /7
Rajouter les légumes, les épices, le bouillon et l'eau
Stap 5 /7
Bien mélanger et cuire 10 min sous pression
Stap 6 /7
Ajouter la crème et la maïzena et laisser mijoter 10-15 min
Stap 7 /7
Servir avec du riz basmati







