- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Curry vert de poisson
Curry vert de poisson
- Totale tijd 26min
- 15min
Voorbereidingstijd - 11min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (24)
Cookeo Wifi 9-in-1 CE952110 Intelligente hogedruk multicooker - 9 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Pro CE943410 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd - Ingebouwde keukenweegschaal Cookeo Infinity CE9828F0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 20 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Infinity CE97GUF0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 17 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Ontdek het volledige gamma Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
6 personnes
750 g Filets de poisson détaillés en gros cubes (5 cm de côté)
375 ml Crème de coco
600 ml Lait de coco
150 g Haricots verts lavés et coupés en 3
320 g Pousses de bambou en boîte égouttées
300 g Brocolis taillés en petits bouquets et lavés
4.5 càs Pâte de curry
1.5 càs Basilic thaï lavé et ciselé (à défaut basilic)
Bereiding
Stap 1 /6
Préparer les ingrédients.
Stap 2 /6
Laver et couper les haricots verts en 3.
Stap 3 /6
Laver et ciseler le basilic.
Stap 4 /6
Verser la crème et le lait de coco dans la cuve. Après 5 min, ajouter la pâte de curry.
Stap 5 /6
Plonger les brocolis. Après 4 min, ajouter les autres légumes et le poisson. Cuire 2 min.
Stap 6 /6
Rectifier l'assaisonnement. Ajouter le basilic ciselé. Servir immédiatement.







