- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Curry sauce cabillaud
Curry sauce cabillaud
- Totale tijd 15min
- 10min
Voorbereidingstijd - 5min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (25)
Cookeo Wifi 9-in-1 CE952110 Intelligente hogedruk multicooker - 9 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Pro CE943410 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd - Ingebouwde keukenweegschaal Cookeo Infinity CE9828F0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 20 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Infinity CE97GUF0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 17 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Ontdek het volledige gamma Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
4 personnes
4 tranches de cabillaud
20 cl crème fraîche
1 càc curry
1 oignon
une demie tomate
3 càs huile d'olive
sel
poivre
Bereiding
Stap 1 /4
Peler et émincer l'oignon. Couper la demie tomate en petits dés.
Stap 2 /4
En mode dorer, faire revenir l'oignon dans l'huile d'olive jusqu'à ce qu'ils soient fondants.
Stap 3 /4
Ajouter le curry, les dés de tomate, la crème fraîche, une pincée de sel et mélanger.
Stap 4 /4
Déposer les tranches de cabillaud sur la sauce, saler et poivrer. Passer en mode cuisson et cuire 5 minutes. Déguster avec du riz ou des pâtes selon votre choix!







