- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Curry de porc à la Créole
Curry de porc à la Créole
- Totale tijd 37min
- 10min
Voorbereidingstijd - 27min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (6)
Cookeo Touch Pro CE943410 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd - Ingebouwde keukenweegschaal Cookeo Touch Wifi CE902800 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Wifi CE912411 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Wifi CE902800 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Ontdek het volledige gamma Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
5 personnes
1 càs huile d'olive
1 poivron jaune
800 g filet mignon de porc
2 tomates
1 càc curry en poudre
25 cl lait de coco
60 g noix de cajou
1 càs maizena délayée dans 1/2 verre d'eau froide
Bereiding
Stap 1 /5
Dans le Cookeo sur le mode dorer moyen, faites revenir dans l'huile le poivron coupé en lanières pendant 6 minutes.
Stap 2 /5
Ajoutez la viande coupée en gros cubes et faites-les dorer fort pendant 3 minutes et les retournant régulièrement.
Stap 3 /5
Ajoutez les tomates coupées en rondelles et le curry. Mélangez, salez et poivrez. Versez le lait de coco en remuant et parsemez les noix de cajou.
Stap 4 /5
Lancez le mode sous pression pour 18 minutes.
Stap 5 /5
Ajoutez la maizéna délayée dans un demi verre d'eau froide et mélangez.








