- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Cuisse de poulet à la Forestière
Cuisse de poulet à la Forestière
- Totale tijd 55min
- 15min
Voorbereidingstijd - 40min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (24)
Cookeo Wifi 9-in-1 CE952110 Intelligente hogedruk multicooker - 9 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Pro CE943410 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd - Ingebouwde keukenweegschaal Cookeo Infinity CE9828F0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 20 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Infinity CE97GUF0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 17 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Ontdek het volledige gamma Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
1 personne
1 Cuisse de poulet
3 Champignons frais émincés
0.5 Oignon émincé
50 ml Vin blanc
50 ml Eau
1 càc Fond de veau
1 càc Crème fraîche épaisse
0.5 càc Farine
1 feuille Laurier
2 pincée Poivre
2 càs Planta fin
Bereiding
Stap 1 /4
En mode doré La cuisse de poulet 15 à 20 mn Réservez sur une assiette Continuez en mode doré Faire suer les champignons frais émincés Ajoutez l'oignon émincé Arrêtez le mode doré
Stap 2 /4
Remettre la cuisse de poulet Ajoutez la Planta, le fond de veau dilué dans le vin blanc et l'eau Ajoutez la feuille de laurier Le poivre Mettre en cuisson rapide ou sous pression 15 mn
Stap 3 /4
A la fin de la cuisson Ajoutez la crème fraîche mélangée à la farine
Stap 4 /4
Mettre en maintien au chaud 5 mn







