- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- CÔTES DE PORC, POMMES DE TERRES, HARICOTS VERTS ET CHAMPIGNONS
CÔTES DE PORC, POMMES DE TERRES, HARICOTS VERTS ET CHAMPIGNONS
- Totale tijd 14min
- 5min
Voorbereidingstijd - 9min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (25)
Cookeo Wifi 9-in-1 CE952110 Intelligente hogedruk multicooker - 9 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Pro CE943410 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd - Ingebouwde keukenweegschaal Cookeo Infinity CE9828F0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 20 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Infinity CE97GUF0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 17 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Ontdek het volledige gamma Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
2 personnes
4 Petites côtes de porc
2 Pommes de terres
200 g Champignons de paris frais
200 g Haricots verts en boîtes
1 càs Moutarde
1 pincée De thym
1 pincée D'herbe de provence
1 pincée De sel
1 pincée De poivres
10 cl D'eau
1 càs MAGGI fond de veau
Bereiding
Stap 1 /4
Éplucher et couper les pommes de terres et les champignons
Stap 2 /4
Mettre la moutarde, le thym et les herbes de provence sur chaque côté de de la viandes. Saler et poivrer
Stap 3 /4
Dorer les côtes de porc. Cuisson manuel dorer : 2 minutes
Stap 4 /4
Ajouter les pommes de terres, les champignons, les haricots vert, Maggi fond de veau et l'eau. Cuisson sous pression 7 minutes







