- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Côtes de porc aux pruneaux et pomme de terre
Côtes de porc aux pruneaux et pomme de terre
- Totale tijd 23min
- 10min
Voorbereidingstijd - 13min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (25)
Cookeo Wifi 9-in-1 CE952110 Intelligente hogedruk multicooker - 9 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Pro CE943410 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd - Ingebouwde keukenweegschaal Cookeo Infinity CE9828F0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 20 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Infinity CE97GUF0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 17 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Ontdek het volledige gamma Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
2 personnes
2 côtes de porc
1 oignon
1 echalote
0.5 cube de bouillon
100 ml eau
500 g pomme de terre
1 thym
1 laurier
1 pincée sel et poivre
1 liant pour sauce
10 Pruneaux
Bereiding
Stap 1 /7
Faite temper les pruneaux la vielle ou du moins 1 heure avant cuisson
Stap 2 /7
En mode doré faire revenir la viande 3 minutes et reserver
Stap 3 /7
Faire revenir l'oignon en rondelle l'echalote le laurier et le tym
Stap 4 /7
Déplacer avec un peu d'eau des pruneaux
Stap 5 /7
Ajouter tous les ingrédients ainsi que l'eau de trempage des pruneaux
Stap 6 /7
Cuire 10 minutes sous pression
Stap 7 /7
En fin de cuisson mettre en mode dore pour faire epaissir la sauce, ajouter éventuellement le liant







