- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Côtes de porc aux pommes de terre, champignons, sauce tomate et vin blanc
Côtes de porc aux pommes de terre, champignons, sauce tomate et vin blanc
- Totale tijd 35min
- 10min
Voorbereidingstijd - 25min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (5)
Cookeo Touch Pro CE943410 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd - Ingebouwde keukenweegschaal Cookeo Touch Wifi CE902800 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Wifi CE912411 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Wifi CE902800 Multicooker Cookeo Touch Wifi CE902800 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd
Ingrediënten
3 personnes
3 côtes de porc
6 pommes de terre
1.5 càc concentré de tomate
2 càs oignons déshydratés
150 g eau
125 g vin blanc
sel, poivre
1 pincée thym déshydraté
1 petite boîte champignons émincés
2 càs huile d’olive
Bereiding
Stap 1 /4
Faites dorer les côtes de porc, réserver
Stap 2 /4
Faites revenir les oignons, les pommes de terre, les champignons, sel, poivre
Stap 3 /4
Ajouter l’eau, le vin blanc, le concentré de tomate, le thym, mélanger
Stap 4 /4
Rajouter les côtes de porc, mélanger et cuire sous sous pression pendant 10








