- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Côtes de porc au coulis de tomates
Côtes de porc au coulis de tomates
- Totale tijd 21min
- 5min
Voorbereidingstijd - 16min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (24)
Cookeo Wifi 9-in-1 CE952110 Intelligente hogedruk multicooker - 9 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Pro CE943410 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd - Ingebouwde keukenweegschaal Cookeo Infinity CE9828F0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 20 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Infinity CE97GUF0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 17 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Ontdek het volledige gamma Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
4 personnes
4 Côtes de porc
2 Oignons
1 Gousse d’ail
250 g Coulis de tomates
100 ml Eau
1 Noix de beurre
1 càs Huile d’olive
1 càc Paprika
1 pincée Sel/poivre
1 Cube de bouillon de légumes
Bereiding
Stap 1 /4
Allumer en mode dorage. Pendant le préchauffage, émincer les oignons et l’ail.
Stap 2 /4
Mettre une noix de beurre dans la cuve et saisir les côtes de porc deux par deux, 1 minute de chaque côté. Puis les réserver dans une assiette.
Stap 3 /4
Mettre un filet d’huile d’olive dans la cuve et faire revenir les oignons et l’ail pendant 1 à 2 minutes.
Stap 4 /4
Ajouter le coulis de tomates, le cube de bouillon, le paprika, l’eau et les côtes de porc. Saler et poivrer. Cuire sous pression pendant 10 minutes.







