- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Cote de porc champignons haricots verts
Cote de porc champignons haricots verts
- Totale tijd 13min
- 3min
Voorbereidingstijd - 10min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (25)
Cookeo Wifi 9-in-1 CE952110 Intelligente hogedruk multicooker - 9 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Pro CE943410 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd - Ingebouwde keukenweegschaal Cookeo Infinity CE9828F0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 20 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Infinity CE97GUF0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 17 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Ontdek het volledige gamma Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
4 personnes
4 Côtes de porc
800 g Haricots verts
200 g Oignons
200 g Champignons
3 càs D’huile d’olive
Sel
Poivre
1 Cube de bouillon de boeuf
Bereiding
Stap 1 /7
Verser l’huile d’olive dans la cuve et faites revenir les oignons émincés pendant 1 minute
Stap 2 /7
Faites revenir les côtes de porc avec les oignons environ 3 minutes
Stap 3 /7
Ajouter les haricots verts et les champignons émincés
Stap 4 /7
Verser 300 Ml d’eau avec le cube de bouillon de bœuf émietté
Stap 5 /7
Salez et poivrez avec votre convenance
Stap 6 /7
Cuisson sous pression pendant 5 minutes
Stap 7 /7
Égouttez l’ensemble ou mettre un peu de crème pour donner un peu plus de gout







