- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Côte de porc au Boursin
Côte de porc au Boursin
- Totale tijd 30min
- 5min
Voorbereidingstijd - 20min
Gaartijd - 5min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (24)
Cookeo Wifi 9-in-1 CE952110 Intelligente hogedruk multicooker - 9 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Pro CE943410 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd - Ingebouwde keukenweegschaal Cookeo Infinity CE9828F0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 20 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Infinity CE97GUF0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 17 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Ontdek het volledige gamma Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
4 personnes
4 Côtes de porc
200 g Champignons de Paris
1 Cube de volaille
200 ml Eau
245 g Boursin cuisine ail et fines herbes
1 càs D'huile d'olive
Sel
Poivre
Bereiding
Stap 1 /4
Lavez et coupez en lamelles les champignons. Diluer le cube dans l'eau
Stap 2 /4
Dans la cuve du Cookeo, mettez l'huile d'olive, les côtes de porc puis demarez le mode dorer. Laissez revenir 2 minutes de chaque côté.
Stap 3 /4
Ajouter les champignons, le bouillon de volaille, saler, poivrer puis programmer 10 minutes en mode sous pression.
Stap 4 /4
A la fin de la cuisson, ajouter le boursin, mélangez et laissez votre appareil en mode maintien au chaud pendant 5 minutes puis servez.







