- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Cocotte de panais à la morue
Cocotte de panais à la morue
- Totale tijd 26min
- 20min
Voorbereidingstijd - 6min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (24)
Cookeo Infinity CE9828F0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 20 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Infinity CE97GUF0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 17 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Wifi 10-in-1 CE96X8F0 Intelligente hogedruk multicooker - 14 programma's + Extra Crisp - air fryer accessoire Cookeo Wifi 9-in-1 CE952110 Intelligente hogedruk multicooker - 9 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Ontdek het volledige gamma Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
4 personnes
600 g Morue déssalée
600 g Panais pelés, coupés en 2 dans la hauteur et en cubes
50 g Beurre
100 g Echalote pelée et émincée
2 gousse Ail, pelé, dégermé, haché
2 càc Farine
30 cl Eau (ou bouillon de légumes)
2 Feuille de Laurier
4 càs Persil lavé et haché (option)
Poivre
Bereiding
Stap 1 /5
Préparer les ingrédients.
Stap 2 /5
Faire fondre la moitié du beurre. Y cuire la morue 2 min. Retirer. Ajouter beurre restant, échalote et ail. Mélanger.
Stap 3 /5
Cuire 3 min. Ajouter panais puis farine. Bien mélanger. Ajouter eau, laurier, poivre. Bien mélanger. Poser dessus la morue.
Stap 4 /5
Temps de cuisson : 6 min.
Stap 5 /5
Répartir dans de jolies cocottes. Parsemer de persil haché.